Ajankohtaista

Vuoden 2016 gluteeniton tuote

Porokylän Leipomon laktoositon riisipiirakka on valittu vuoden 2016 gluteenittomaksi tuotteeksi.

Keliakialiitto julkisti valinnan 25.11.2016 Gluteeniton elämä -messuilla Tampereella.

Valinnan perustelut:

"Porokylän leipomon riisipiirakka muistuttaa hyvin paljon tavanomaista riisipiirakkaa. Maussa on rukiin tuntua, mihin vaikuttanee monipuolisen jauhoseoksen käyttö kuoritaikinassa. Raati kiitteli piirakan ohutta kuorta ja hyvää paistopintaa. Täytettä on juuri sopivasti. Piirakka maistuu kaikille, ei vain gluteenitonta kysyville. Kyseistä tuotetta saa myös Pirkka-tuotteena. Hinta on raadin mielestä myös aika kohdillaan."

- Kilpailun voitto on upea tunnustus yritykselle ja ennen kaikkea niille loistaville leipureille, jotka päivittäin ahertavat tuotannon parissa. Tämä antaa meille lisää intoa kehittää entistä parempia gluteenittomia tuotteita, toteaa Porokylän Leipomon toimitusjohtaja Timo Väänänen.

Uutinen löytyy kokonaisuudessaan Keliakialiiton sivuilta .

Takaisin